Actueel

Autowasactie, 1 oktober van 10-15 uur

Geplaatst op

Connexion gaat handen uit de mouwen steken tijdens autowasactie.

Op zaterdag 1 oktober kan van 10.00-15.00 uw auto worden gewassen aan de Rooilijn 6 in Surhuisterveen. De opbrengst hiervan is bedoeld om de Connexion-diensten te kunnen blijven organiseren en verbeteren.
Meerdere leden van de kerk zullen aan de slag gaan om uw auto er weer spic en span uit te laten zien. Dit wordt gedaan met gesponsorde instrumenten en benodigdheden. Uw auto laten wassen kost wat u er zelf voor over heeft, of wat u de wasbeurt en inspanning waard vind. Betaling vindt contant plaats of via QR-code. Voor de automobilisten die even moeten wachten staat een heerlijk bakje koffie/thee klaar met een stuk cake of een broodje hamburger.
De Connexion-ontmoetingsdiensten in De Lantearne in Surhuisterveen worden sinds februari één keer per maand georganiseerd. Gelukkig is er veel animo voor deze diensten en zijn de reacties positief. Om door te kunnen gaan met het organiseren van de diensten en om geld in te zamelen voor de techniek, communicatie en programmering houdt PKN Surhuisterveen bovenstaande actie.

Wanneer? 1 oktober, 10.00-15.00 uur
Waar? Rooilijn 6
Kosten? Contante bijdrage (vrijwillig)
Met? Koffie, thee, cake, broodje hamburger

Back To Top