Home

Geven

Geven via de GIVT app

Wellicht is het u opgevallen dat er mensen tijdens de dienst aan de collecte geven met hun smartphone. Wilt u ook op deze slimme manier geven?

Download dan de Givt-app

U kunt na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment uw verdere registratie afronden.

Zijn er meerdere collectes in één kerkdienst? Ook dan kun je geven in één vlotte beweging. Door op de ‘Collecte toevoegen’-knop te drukken, kun je tot drie collectes activeren. Bij iedere collecte kun je een zelfgekozen bedrag invoeren. Klik op de collecte die je wilt aanpassen en vul een bedrag in of maak gebruik van de voorkeursbedragen. Het verwijderen van een collecte doe je door te drukken op het min-teken, rechts van het bedrag. De verschillende collectedoelen worden onderscheiden door nummer 1, 2 of 3. Jouw kerk weet welk collectenummer overeenkomt met welk collectedoel. Al bij de eerste collectezak of -mand waar je aan geeft, worden alle giften verstuurd. Dit geldt ook voor het scannen van de QR-code. In het giften-overzicht kun je al je giften terugvinden. Wil je toch een collecte overslaan? Laat dan die collecte open (€ 0,00) of verwijder deze door te drukken op het min-teken, rechts van het bedrag.

Download Begeleiding Givt-app
Back To Top