TSJERKEPAAD 2024 DOARPSTSJERKE

Geplaatst op

Onder de ruim 200 kerken die er dit jaar in Fryslân open zijn in het kader van Tsjerkepaad is ook weer onze Doarpstsjerke. Tijdens Tsjerkepaad 2024 wordt er werk getoond van onze dorpsgenoot Jack Visser. Hij heeft een ontwerpbureau, maar is ook actief als kunstenaar. Hij maakt abstract werk, schildert buiten en speelt met ongebruikelijke materialen.

De kerk is in de maanden juli en augustus open op 6 en 20 juli en op 3, 17 en 31 augustus, steeds van 13.30-17.00 uur. Naast het bezichtigen van de kerk en de kunstwerken is er ook gelegenheid om even te praten en een kopje koffie of thee te nuttigen. Of om gewoon even stil te zitten in een oude kerkbank waar eeuwenlang de Bijbel is opengeslagen en de lofzang heeft geklonken.

Op 31 augustus is er van 16.30-17.00 uur een afsluitend concert o.l.v. organist Geert van der Heide.

Overzicht schilderijen Jack Visser: