Voor jou

Speciale Diensten

Wat zijn Welkom Diensten?

Laagdrempelig, live muziek en zang, inspirerende sprekers, óók voor jou! Voel je thuis, voel je welkom!

Ben jij wel eens bij een kerkdienst geweest? Wellicht nooit, of misschien is het al heel lang geleden. Ben je wel eens nieuwsgierig of er méér is…? Wij organiseren 8x per jaar heel laagdrempelige diensten waarin je kunt proeven van de liefde van God, ook voor jou! Wij nodigen je van harte uit om eens naar een Welkom Dienst te komen, het zijn diensten met prachtige live muziek, een inspirerende spreker en een welkomstteam dat er voor jou is, als dat nodig is. Het is in De Flambou in Surhuisterveen. De dienst start om 10.00 uur maar je bent al van harte welkom vanaf 9.30 uur voor een kopje koffie of thee. We zouden het bijzonder gaaf vinden je te zien en te ontmoeten.

Meer weten over Welkom Diensten?
Bekijk de website

Ontmoetingsdiensten

Ontmoeting met elkaar en God. Dit is de intentie van twee diensten van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan die gelijktijdig plaatsvinden onder hetzelfde dak. In De Flambou wordt een traditionele dienst gevierd met onder meer een orgel en een dominee. Een zaal verderop in De Lantearne is een Connexion* samenkomst met een meer eigentijds karakter zoals een huisband en een spreker.

Voorafgaand aan de diensten is er koffie, thee en limonade voor iedereen en kunnen de bezoekers elkaar ontmoeten. Een verbindingsteam probeert door diverse activiteiten de connectie tussen de verschillende kerkgasten te bevorderen. De diensten – waarin zo mogelijk hetzelfde thema aan de orde komt – beginnen om 10.00 uur. Ontvangst is er vanaf 9.30 uur.

*Connexion staat voor de (nieuwe) verbinding(en) met elkaar en met God. We schrijven het met een X omdat we hiermee symbolisch de verbinding met Jezus schrijven. Dat zie je in het logo mooi terug.
Inschrijven Nieuwsbrief
Gepubliceerde nieuwsbrieven

Aankomende Connexion diensten

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland.

Alle agenda items
Back To Top