Actueel

Wijnactie De Lantearne!

Geplaatst op

De ingrijpende verbouw van De Lantearne is dankzij de inzet van veel vrijwilligers inmiddels afgerond. Ook is een begin gemaakt met de aanschaf van nieuw meubilair. Het gaat daarbij met name om tafels en stoelen. Eerder is afgesproken dat dit alleen kan als er acties worden georganiseerd. Als gevolg van de risico’s door Covid-19 konden veel plannen niet door gaan.

Helaas worden door hetzelfde virus ook nu weer beperkingen opgelegd, zowel overdag als ’s avonds. We hebben allemaal het verzoek gekregen ons te houden aan de basisregels en de komende weken zoveel mogelijk thuis te werken en drukte te mijden. Dat nodigt veel mensen uit om zo nu en dan thuis een fles wijn te ontkurken. In samenwerking met Wijnhuis Machiel zijn ook ditmaal voor de decembermaand twee heerlijke ‘Lantearne wijnen’ geselecteerd, die voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. De opbrengst gaat naar De Lantearne en wordt gebruikt om nieuw meubilair aan te schaffen.

Het gaat om een droge frisse witte wijn en een zachte en fruitige rode wijn, beiden uit het zuiden van Frankrijk. U kunt deze wijn bestellen via de webshop of via onderstaand formulier. De wijn kan per doos van zes flessen besteld worden. Een mix van rode en witte wijn is ook mogelijk.

 

Bestelformulier

 

Back To Top