Agenda

Connexion – Ds. Hans de Jong

23 april, 2023 om 10.00 uur

Laden Agenda items

Fris kennis evangelie op in spoedcursus Connexion

“Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” Johannes 3 vers 16 is zo’n bijbelvers die de boodschap van het evangelie krachtig samenvat. In de Connexion ontmoetingsdienst van zondag 23 april probeert dominee Hans de Jong de Bijbel samen te vatten in een spoedcursus evangelie.

“Voor de een kan dit een opfriscursus zijn”, zo blikt De Jong alvast vooruit. “Maar voor wie meer te weten wil komen hoe het blijde nieuws van het evangelie werkt, kan het ook een introductie zijn.” Op zondag 23 april 2023 zijn er ontmoetingsdiensten rondom het thema spoedcursus evangelie. Wat heeft de Bijbel ons eigenlijk allemaal te zeggen?

Soms heb je gewoon een korte opfrissing nodig om iets helder voor ogen te krijgen of is een samenvatting goed om iets nieuws te ontdekken. “Leer hoe dit blijde nieuws in ons leven mag doorwerken”, nodigt de predikant. De cursus wordt gratis aangeboden. Zowel de dienst in De Lantearne als in De Flambou beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9.30 is is er inloop met koffie.

23-4-2023, De Lantearne aanvang 10.00 uur
Lector: nvt
Ouderling van dienst: Thelena Hiemstra
1e collecte: Diaconie
2e collecte: Exploitatie
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk
Oppasdienst: Saskia Storm, Lisanne From en Daphne Wassenaar
Joy4Kids:
Groep 1 t/m 8: Sjoukje en Rhianne (1 groep i.v.m. vakantie)
Koster: Peter Overwijk

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
23 april, 2023
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
Back To Top