Agenda

De Alleskunner

30 september, 2023 om 20.00 uur

Laden Agenda items

Iedere deelnemer aan de Alleskunner krijgt een plastic bekertje op het hoofd. Wie aan het einde van de avond de beker nog op hoofd heeft, wint een bittergarnituur. Dit is een van de hilarische ideeën die de revue zijn gepasseerd voor de gezellige spelletjesavond die zaterdag 30 september op het programma staat. Welke spelen er uiteindelijk gespeeld gaan worden, wil het organiserende team Zegencafé niet verklappen.

“Reken er maar op dat het superleuk en gezellig wordt”, belooft Nynke Kooy die wel wil vertellen dat een beetje behendigheid wel handig is. “Maar als je van papier een vliegtuigje kunt vouwen, kom je al een heel eind.” Pingpongballetjes zullen door de zaal stuiteren, iedereen kan onderzoeken hoe vindingrijk je moet zijn om van bekertjes een toren te maken en ook het stapelen van dobbelstenen is moeilijker dan je denkt.

“We willen iedereen die meedoet een hilarische beleving laten ervaren”, kondigt Zegencafé aan. Deelname aan Alleskunner is individueel en kan via de website of op de formulieren in de hal van de kerk. De entree is 3,- per persoon ouder dan twintig jaar (tot die leeftijd is gratis) en de consumpties zijn voor eigen rekening. “Dat deelname individueel is, betekent niet dat het ieder voor zich is, we maken er met z’n allen een gezellige boel van.”

Aanmelden
Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
30 september, 2023
Tijd:
20.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
+ Google Maps
Back To Top