Agenda

De kracht van gebed

14 januari om 10.00 uur

Laden Agenda items
Ontdek de kracht van gebed in Connexiondienst 
Waarom bidden als God alles al weet? Waarom worden sommige gebeden wel verhoord en andere niet? De kracht van het gebed zit niet in het volgen van bepaalde stappen, het bidden van de juiste woorden of de duur van je gebed. Wat bepaalt dan wel de kracht van gebed? Deze vraag staat centraal in de ontmoetingsdiensten van 14 januari in De Flambou en De Lantearne in Surhuisterveen.
We zullen ontdekken hoe we persoonlijk maar ook als gemeente kunnen groeien in gebed”, zo nodigt Ineke Veenstra die in de eredienst in De Flambou voorgaat. In de Connexiondienst in De Lantearne die wordt geleid door André van der Meer uit Franeker wordt hetzelfde onderwerp aan de kaak gesteld. Beide diensten beginnen om 10.00 uur en vanaf half tien staan koffie en thee gereed.
Verdiepingsavond
Omdat het onderwerp bidden mogelijk veel vragen kan oproepen, houdt Ineke Veenstra op donderdag 18 januari in De Lantearne hierover een verdiepingsavond de kracht van gebed uitgebreid wordt besproken.
Vind jij bidden soms lastig? Worstel je weleens om de juiste woorden te vinden? Durf je eigenlijk niet hardop te bidden? Kom dan naar deze avond, waarin we samen willen groeien in gebed”, zo nodigt Ineke. “We maken er een praktische verdiepingsavond van met ruimte voor alles wat in je opkomt rond het bidden.” De avond begint om half acht.
Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
+ Google Maps
Back To Top