Agenda

Derde editie Soep & Sjoelen

15 maart om 18.00 uur

Laden Agenda items

Niet alleen het team Verbinding vanuit Connexion staat alweer te popelen voor een heerlijk avondje Soep & Sjoelen, ook de deelnemers van de vorige twee edities van het gezellige sjoelfestijn vragen al regelmatig wanneer het evenement is. Op vrijdag 15 maart kunnen zowel deelnemers als organisatie weer los in zalencentrum De Lantearne.

Samen een bordje soep met een broodje kroket eten en na deze maaltijd een potje sjoelen, zo vat team verbinding de avond samen. Deze combinatie viel de vorige twee edities ook prima in de smaak en dat willen we ook dit jaar doen. Ondertussen lekker bijpraten en zo even weer contact hebben met elkaar en samen gemeente zijn, dat maakt ons tot een bruisende gemeente, zo ziet het team de verbindende factor in de activiteit.

“Jong en oud zijn welkom, lid of geen lid”, zo nodigen Anita, Sjoukje, Pytsje, Femke en Nynke namens het verbindingsteam uit. “Iedereen is welkom op vrijdag 15 maart vanaf kwart voor zes in De Lantearne, de soep wordt rond 18.00 uur opgediend.” Opgeven kan via de sociale media van de gemeente, het inschrijfformulier in de hal van de kerk.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon, voor een gezin wordt €22,50 gerekend. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 13 maart. Wacht niet te lang met inschrijven, er kunnen maximaal tachtig spelers meedoen.

Inschrijven

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
18.00
Kosten:
€7,50
Agenda Categorieën:
,

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
+ Google Maps
Back To Top