Agenda

Pubquiz 2 februari (met aanmeldformulier)

2 februari om 20.00 uur

Laden Agenda items

Maar liefst drie zeer geslaagde pubquiz avonden heeft het team Zegencafé in de afgelopen jaren op haar rekening staan. “Ook voor 2024 staat er weer een zo’n gezellige avond met onze prachtige gemeenteleden op het programma”, vertelt Klaas van Houten van de organisatie. “Voor vrijdagavond 2 februari ben jij dan ook van harte uitgenodigd om mee te doen in zalencentrum De Lantearne.”

Het is de bedoeling dat teams van maximaal vijf personen zich opgeven en gaan strijden om de bokaal voor de meeste kennis. “Jong en oud kan prachtige prijzen in de wacht slepen”, legt Gertina de Vries uit over de quiz die beslist niet vergeleken moet worden met de bijbelquiz. Het is ook mogelijk om je alleen op te geven, deze teamleden gaan dan tezamen één of meerdere teams vormen.

Tijdens de Zegencafé quiz-avond kunnen de teams punten verdienen door het geven van zoveel mogelijk goede antwoorden en zo winnaar proberen te worden. “Tussen de bedrijven door is er ruimschoots tijd om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje”, blikt team Zegencafé vooruit.

Vanwege de overweldigende deelname van vorig jaar is het goed om te weten dat we met een maximaal aantal deelnemers gaan werken dit jaar. Hierbij geldt het principe ‘vol is vol’. Als je deze avond dus niet wil missen, geef je dan tijdig op. Deelname is gratis tot 18 jaar, vanaf 18 jaar wordt een bijdrage van 3 euro per persoon gevraagd voor de onkosten. Voor opgave vul het formulier in.

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
20.00
Kosten:
€3,00
Agenda Categorie:

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
+ Google Maps
Back To Top