Agenda

Welkom Dienst – Spreker David ten Voorde

10 september, 2023 om 10.00 uur

Laden Agenda items

Op zondag 10 september is de eerste Welkom Dienst na de vakantie. In deze dienst spreekt David ten Voorde. De muziek wordt deze keer verzorgd door de Connexxion band. Je bent welkom vanaf 09.30 uur en de dienst begint om 10 uur. Zoals altijd is er koffie, thee en ranja voor en na de dienst.

Thema: ‘Gods woord horen en zien’

Wist je God dagelijks tot jou en mij wil spreken? Dat doet God op meerdere manieren. Hij wil jou bemoedigen, troosten en opbouwen. Dat is Gods karakter. Net als bij Samuel, wil God jou leren om Zijn stem beter te leren verstaan, hoe jong of oud je ook bent.

David ten Voorde
David ten Voorde is negen jaar gemeentepredikant geweest in de hervormde gemeente in Nunspeet en is jarenlang actief betrokken geweest bij het Evangelisch Werkverband. Hij woont momenteel in Doornspijk en is getrouwd met Marleen en samen hebben ze vier kostbare kinderen. Hij houdt o.a. van cappuccino drinken en crosst regelmatig met zijn mountainbike door de Veluwse bossen.David is momenteel bezig met het opzetten van een stichting met de focus op discipelschap / discipelen maken.

Graag zien we jullie in de Welkom Dienst op zondag 10 september 2023. Neem gerust mensen mee die normaal niet (meer) in de kerk komen! Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

10-9-2023, De Flambou aanvang 10.00 uur
Lector: Marga Hester Visser
Ouderling van dienst: Wybe Kooistra
1e collecte: Diaconie
2e collecte: Onkosten Welkom Dienst
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk
Oppasdienst: Erwin Postma en Naomi Oegema
Joy4Kids:
Groep 1 t/m 5: Gertina en Alice
Groep 6 t/m 8: Tiny en Esther
Koster: Peter Overwijk

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
10 september, 2023
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
Back To Top