Agenda

Welkom Dienst – Spreker Hans Maat en Muziek Ate & Bertina Grijpstra (Live uitgezonden via Omrop Fryslân)

8 oktober, 2023 om 10.00 uur

Laden Agenda items

Op zondag 8 oktober is er weer een Welkom Dienst met als thema ‘Wil jij helemaal voor Jezus leven?’. De dienst begint om 10 uur en zoals altijd is er koffie, thee en ranja voor en na de dienst. Spreker is Hans Maat en de muziek wordt verzorgd door Ate & Bertina.

Thema: ‘Wil jij helemaal voor Jezus leven?’

Wat is je roeping en bestemming in deze tijd? Dit zijn tijden waarin christenen helder moeten zijn over waar zij staan. Want wij geloven dat Jezus het antwoord is op de problemen die er zijn. Hoe leef je dat uit en hoe vind je jouw specifieke roeping of bestemming?

Hans Maat
Hans Maat is bekend van het Evangelisch Werkverband binnen de PKN en van There is more! Hij zet zich al jaren in voor de geestelijke vernieuwing van de kerk. Hans is directeur van ‘Return of Hope’. Ook is hij oprichter en schrijver van de band Sela. Tevens is hij betrokken voor Israël als voorzitter van de stichting Plant Hope Israël.

Ate & Bertina
Ate en Bertina is een duo afkomstig uit Buitenpost, ze zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Muziek maken doen ze eigenlijk hun hele leven al, maar waar hun hart écht ligt, is in het aanbidden van God. Als duo werken ze mee aan kerkdiensten, rouw en trouwdiensten maar verzorgen ze soms ook kleine/intieme optredens. Zo proberen ze op verschillende plaatsen Gods liefde, trouw, troost en hoop over te brengen d.m.v. muziek.

Graag zien we jullie in de Welkom Dienst op zondag 8 oktober 2023. Neem gerust mensen mee die normaal niet (meer) in de kerk komen!
Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

8-10-2023, De Flambou aanvang 10.00 uur
Ouderling van dienst: Thelena Hiemstra
1e collecte: Diaconie
2e collecte: Onkosten Welkom Dienst
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk
Oppasdienst: Lisanne Veenstra en Lisanne Kooistra
Joy4Kids:
Groep 1 t/m 5: Aafke en Ineke
Groep 6 t/m 8: Gerrianne en Hennie
Koster: Peter Overwijk

Deze dienst wordt live uitgezonden via Omrop Fryslân.

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
8 oktober, 2023
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
Back To Top