Agenda

Zegencafé Pubquiz avond

3 februari, 2023 om 20.00 uur

Laden Agenda items

Enthousiasme voor pubquiz avond wederom groot

Al meteen na de opening van de inschrijving voor de pubquiz avond van vrijdag 3 februari besloten diverse teams de uitdaging aan te gaan. De animo is net als de vorige twee edities van de gezellige kennisquiz weer groot. Originele leuke teamnamen zijn alweer bedacht en deze teams hebben zich alweer ingeschreven.

Het is de bedoeling dat teams van maximaal zes personen zich opgeven en gaan strijden om de bokaal voor de meeste kennis. Er zijn weer leuke prijzen te verdienen, maar vooral het onderlinge contact en het gemeente zijn buiten de kerkmuren vindt team Zegencafé belangrijk. “Met een gezellige quiz avond willen we de verbinding tussen de gemeenteleden stimuleren. Jong en oud kan ludieke prijzen in de wacht slepen.”

Tijdens de Zegencafé pubquiz avond verdienen de teams punten door het geven van zoveel mogelijk goede antwoorden en zo winnaar proberen te worden. “Tussen de bedrijven door is er ruimschoots tijd om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje”, blikt team Zegencafé alvast vooruit, waarbij wel vermeld moet worden dat de consumpties voor eigen rekening zijn.

Opgeven voor de quiz-avond kan via deze link. Ook kunnen gemeenteleden zich individueel opgeven. Ze worden dan samen tot één of meerdere teams geformeerd.

Meld je aan

Een afbeelding van de foto van de pubquiz in 2020.
3-2-2023
Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
3 februari, 2023
Tijd:
20.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
+ Google Maps
Back To Top