Actueel

Joy4Kids Special, 3 maart 2024

Geplaatst op

Zondag 3 maart was er weer een Joy4kids special. Pinky en Binky stonden voor de dienst al klaar om de kids te verwelkomen. Wat waren er veel kinderen, super fijn dat jullie er allemaal
waren!

Tijdens de 40 dagen tijd, gaan we dit jaar samen met Petrus op weg naar Pasen. Petrus wil niets liever dan Jezus volgen. Maar juist wanneer de tijd van Jezus’ sterven steeds dichterbij komt, vindt hij het moeilijk om ook met Jezus mee te gaan wanneer Hij moet lijden. Toch leert Petrus, met vallen en opstaan, Jezus’ volgeling te zijn. Vandaag ging het over Jezus die de Joodse paasmaaltijd met zijn leerlingen viert en brood en wijn uitdeelt als teken van wat er met Hem gaat gebeuren. Na de maaltijd vertelt Hij dat de leerlingen Hem allemaal in de steek zullen laten. Petrus zegt dat hij dat nooit zal doen. Maar Jezus antwoordt dat Petrus Hem zelfs drie keer zal verloochenen, diezelfde nacht nog.

Het was een fijne dienst, we hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de volgende joy4kids special op zondag 21 april.
Tot dan! Groetjes leiding joy4kids special.

Back To Top