Actueel

Uitbreidingsset Kerststalpoppetjes

Geplaatst op

Wereldwijd moet bezuinigd worden, moet er geld op de plank komen om de onkosten te betalen. Ook de kerk heeft geld nodig en daarom ging Elizabeth van Houten denken hoe ze hieraan bij zou kunnen dragen. In het kader van ‘alle kleine beetjes helpen’ is ze samen met Aafke Herder wekelijks voor de kerk aan het werk met haken.

“Het is altijd goed om de handen te vouwen en te bidden”, introduceert Elizabeth hun actie. “Daarnaast kunnen we ook in actie komen!” Elizabeth en Aafke haken kleertjes voor poppetjes in kerststalletjes en dragen de opbrengst af aan de kerkrentmeesters. “Een setje voor Jozef, Maria, het kindje Jezus in de kribbe en een engeltje heb je al voor tien euro”, zo schetst Elizabeth de aanbieding.

Ze weten dat het maar om kleine bedragen gaat die naar de kerk gaan en willen andere kerkleden ook aansporen om actie te ondernemen. “Zo is er ook al een iemand gevonden die de stalletjes maakt.

Dit was wat er vorig jaar in het kerkblad/op de website stond. Dit jaar zijn Aafke en Elizabeth weer aan het haken geslagen, echter nu zijn ze druk bezig met uitbreidingssets zodat u uw gekochte kerststalpoppetjesset kunt uitbreiden met bijvoorbeeld 2 herders en schaapjes en/of de 3 wijzen en/of een engelenkoor. De opbrengst gaat dit jaar wederom naar de kerk. Aafke en Elizabeth zullen binnenkort weer in de hal zitten met hun koopwaar, maar u kunt het ook bestellen via een WhatsApp bericht of een telefoontje. Telefoonnummer Elizabeth 06-315 28 682 telefoonnummer Aafke 06-290 89 455

Back To Top