Agenda

Connexion – ds. J. de Jong

18 december, 2022 om 10.00 uur

Laden Agenda items

18-12-2022, aanvang 10.00 uur De Flambou
Ouderling van dienst: Gerke Kootstra
1e collecte: Diaconie
2e collecte: Exploitatie
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk
Koster: Dick Kooy

Bijzondere voorbereiding op Kerst met Christmasshower

Voor velen is het weer een hele uitdaging om het huis zowel binnen als buiten te versieren voor het kerstfeest. In de Connexion ontmoetingsdienst van zondag 18 december laat dominee Hans de Jong met het thema ‘Christmasshower’ zie hoe je aan de kerstversiering een hele andere betekenis kunt geven door met één klein kerstklokje van een boom een kerstboom te maken.

Een ‘babyshower’ is een verrassingsfeest voor aanstaande moeders. Met een ‘christmasshower’ wil de predikant laten zien hoe wij ons op een bijzondere manier kunnen voorbereiden op het komende kerstfeest. “Aan de hand van het evangelie van Mattheus en Lukas wil ik laten zien hoe we iets kunnen doen met de boodschap van de engelen aan Jozef en Maria.”

In Connexion-dienst in De Lantearne begeleidt de huisband Connect liederen waarin de Heer wordt verwacht en wordt samen gezongen over het Licht van de wereld. Deze diensten begint – net zoals de traditionele dienst in De Flambou met voorganger ds. Imko Postma van Genemuiden – om 10.00 uur. Na afloop van de diensten geeft Blaast de Bazuin haar traditionele kerstconcert in De Lantearne en is er voor iedereen koffie, thee en limonade met kerstbrood.

Foto van een Connexion dienst eerder dit jaar (Leffrie Mulder)

 

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
18 december, 2022
Tijd:
10.00
Agenda Categorieën:
,

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
Back To Top