Agenda

Samen zingend naar Kerst met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

18 december, 2022 om 20.00 uur

Laden Agenda items

18-12-2022. De Protestantse Kerk en Nederland Zingt (EO) gaan samenwerken. In de aanloop naar Kerst organiseren zij samen 5 samenzangconcerten met de bekende christelijke artiesten Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon.

De samenzangconcerten krijgen het motto ‘Samen zingend naar Kerst’ en wordt gehouden in de Flambou in Surhuisterveen op 18 december.

Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon, begeleid door een combo samengesteld uit professionele muzikanten, zingen samen én met het publiek bekende en onbekende kerstliederen. De samenzangconcerten zijn breed toegankelijk. De lage entreeprijs biedt zoveel mogelijk muziekliefhebbers de kans om erbij te zijn. Tijdens de concerten is er kort aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland, het kerstproject van Kerk in Actie. Vanuit de Protestantse Kerk worden de concerten georganiseerd door Zingen in de Kerk, het muzikale programma van deze kerk. Aan Zingen in de Kerk is een groot aantal bekende en minder bekende christelijke artiesten verbonden die door kerken het hele jaar door gratis geboekt kunnen worden. Tijdens deze concerten vinden audio-opnames plaats die ook te horen zullen zijn bij de radioprogramma’s Groot Nieuws en De Muzikale Fruitmand (NPO Radio 5). In 2023 zullen er ook TV-opnames plaats gaan vinden.

Informatie en aanmelden: www.protestantsekerk.nl/kerstzang

Kerkdienst Reserveren
Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
18 december, 2022
Tijd:
20.00
Kosten:
€7,50
Site:
www.protestantsekerk.nl/kerstzang

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
+ Google Maps

Organisator

De Protestantse Kerk
Bekijk de site van Organisator
Back To Top