Agenda

Connexion, thema: Stilte – spreker Theun vd Velde, Buitenpost

19 november, 2023 om 10.00 uur

Laden Agenda items

Stilte

Vraag jij je wel eens af of God echt met je wil praten? Mis je wel eens het gevoel dat God bestaat? Tijdens Connexion op 19 november is het thema: Stilte. In deze dienst gaan we op zoek naar God en leren we luisteren naar Zijn stem. Je gaat ontdekken dat God een levende God is die ernaar verlangt om jou te praten. Nieuwsgiering wat God tegen jou te zeggen heeft en welke onmisbare rol stilte hier in heeft? Zorg dan dat je erbij bent op 19 november. Theun vd Velde gaat ons meenemen in dit thema. De muzikale begeleiding is in handen van onze eigen band Connect, zoals gebruikelijk.

Theun van der Velde is getrouwd met Minke, 44 jaar en samen hebben ze 4 kinderen. Theun woont met zijn gezin in Buitenpost en is parttime voorganger in de Christengemeente in hun eigen dorp. Naast het werk als voorganger is Theun docent Godsdienst aan het VO in Surhuisterveen. “Ik ben enthousiast en verwonderd over het leven met Jezus en spreek daar graag over op verschillende plaatsen”, aldus Theun. Op 19 november mogen we in onze gemeente het enthousiasme van Theun horen in de Connexion dienst.

Ook tijdens de dienst in De Flambou, op hetzelfde tijdstip is het thema: “Stilte”. Onze eigen predikant Hans de Jong, zal hier voorgaan. Dit thema is voorgedragen door een gemeentelid bij de werkgroep voor de Ontmoetingsdiensten. Heb jij ook een thema of onderwerp dat je graag eens uitgediept wil horen? Laat het ons weten via connexion@pgsb.nl

19-11-2023, De Lantearne aanvang 10.00 uur
Ouderling van dienst: Thelena Hiemstra
Begeleiding: nvt
1e collecte: Diaconie
2e collecte: Exploitatie
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
19 november, 2023
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
Back To Top