Agenda

Soep en sjoelen

10 maart, 2023 om 17.45 uur

Laden Agenda items

De beregezellige pubquiz-avond georganiseerd door team Zegencafé ligt nog maar net achter ons of het team Verbinding vanuit Connexion staat alweer te popelen om een activiteit te organiseren. Samen een bordje soep met een broodje kroket eten en na deze maaltijd een potje sjoelen. Deze combinatie viel bijna een jaar geleden al prima in de smaak en dat staat voor 10 maart opnieuw op het programma.

Ondertussen lekker bijpraten en zo even weer contact hebben met elkaar en samen gemeente zijn, dat maakt ons tot een bruisende gemeente, zo ziet het team. “Jong en oud zijn welkom, lid of geen lid”, zo nodigen Anita, Sjoukje, Pytsje, Femke en Nynke namens het verbindingsteam uit. “Iedereen is welkom op vrijdag 10 maart vanaf kwart voor zes uur in De Lantearne, de soep wordt rond 18.00 uur opgediend.

Opgeven kan via de sociale media van de gemeente of het inschrijfformulier in de hal van de kerk. De kosten bedragen € 7,50 per persoon, voor een gezin wordt €22,50 gerekend. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 8 maart.

Inschrijven
Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
10 maart, 2023
Tijd:
17.45
Kosten:
€7,50
Agenda Categorieën:
,

Locatie

De Lantearne
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen, 9231 CA
+ Google Maps
Back To Top