Agenda

Welkom Dienst – Spreker Karim Landoulsi en muziek van Arjan Sturing & band

30 april, 2023 om 10.00 uur

Laden Agenda items

Op zondag 30 april spreekt Karim Landoulsi in de Welkom Dienst. En als Karim er is dan gaat dat niet geruisloos voorbij, dus zorg dat je er bij bent! De muziek in deze dienst wordt verzorgd door Arjan Sturing & band. De dienst begint om 10 uur en zoals altijd is er koffie, thee en ranja voor en na de dienst.

Thema: ‘Reis licht!’

Veel mensen hebben last van o.a. angst, vermoeidheid en afwijzing. Jezus roept ons op om bij Hem te komen en Hij geeft aan dat Zijn last licht is! ‘Komt allen tot mij die vermoeid en belast zijn’. Vrije mensen brengen vrijheid! Karim spreekt over wat dit in de praktijk van ons leven betekent.

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kids. Angela en Karim zijn voorgangers van een gemeente in Den Bosch en betrokken geweest in de jongerenhulpverlening. Karim Landoulsi is vanuit de wereld tot geloof gekomen toen hij met zijn broer Skander een bruisende Surinaamse kerk inliep in Amsterdam. Daar heeft hij de liefde van God ontdekt en dat heeft hem diep veranderd. Karim was toen 15 jaar oud. Karim is gepassioneerd en brengt de boodschap dynamisch en humorvol. Karim heeft een passie voor Jezus en mensen en spreekt in veel jongerendiensten, ook op grotere events waar vele jongeren op af komen.

Arjan Sturing

Arjan is geboren op 31 december 1992, en opgegroeid op de Groningse klei! Zijn passie is muziek maken voor God en dit steekt hij niet onder stoelen of banken. Van jongs af aan maakt hij veel verschillende soorten muziek maar vanaf 2018 besloot Arjan alleen nog maar christelijke muziek te maken. Zijn christelijke identiteit matchte niet met het leven van een seculiere artiest. Vanaf deze tijd werd de kerk zijn nieuwe thuis! De eerste christelijke liedjes rolden al snel van de band en in 2019 werd de band New Life United opgericht. Door de verhuizing naar de Achterhoek in 2021 verliet Arjan de band en ging hij solo verder. Hoewel Arjan een echte muziekliefhebber is en graag op het podium staat, gaat zijn voorkeur uit naar meer ‘intieme’ samenkomsten zoals een kampvuuravond of een huiskamerconcert. Zijn verlangen is om over kerkmuren heen te kijken en eenheid te brengen door te spelen in verschillende gemeenten en denominaties. Hij kijkt er naar uit om bij ons te zijn op 30 april en een paar weken later kunnen we hem ook weer zien op het Strandheem Festival!

Graag zien we jullie in de Welkom Dienst op zondag 30 april 2023. Neem gerust mensen mee die normaal niet (meer) in de kerk komen!

Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

30-4-2023, De Flambou aanvang 10.00 uur
Ouderling van dienst: Henk Stienstra
1e collecte: ZWO
2e collecte: Onkosten Welkom Dienst
Deurcollecte: Algemeen Kerkelijk werk
Oppasdienst: Erwin Postma, Sterre de Jong en Laura Rozema
Joy4Kids:
Groep 1 t/m 8: Sieny (1 groep i.v.m. vakantie)
Koster: Oene Storm

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
30 april, 2023
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
Back To Top