Welkom Dienst – Spreker Bram Rebergen en muziek van Emma Julia & band

11 december om 10.00 uur

Laden Agenda items

Welkom Dienst in adventstijd!

In de weken voor kerst is er op zondag 11 december een Welkom Dienst met als thema ‘Kerst in de etalage’. De dienst begint om 10 uur en zoals altijd is er koffie, thee en ranja voor en na de dienst. Spreker is Bram Rebergen en de muziek wordt verzorgd door Emma Julia & band.

Thema: ‘Kerst in de etalage’

‘Als er 1 periode in het jaar is waarop de commercie er alles aan doet om onze tassen vol te laden is het wel met KERST. Dat begint al in oktober…ik zag toen al kerstbomen te koop staan bij een meubelzaak.. Kerst gooit alles in de aanbieding. Eten, drinken, kleding, decoratie, muziek en zelfs God doet mee. God?  Heeft God nog iets van doen met die etalage? JA! Alleen de etalage ziet er heel anders uit. Weinig glitter en glamour. Ik durf wel te stellen dat de meeste mensen in Nederland nog wel weten waarom het Kerstfeest wordt en dat het niet alleen over de kerstman gaat. Maar de vraag is… verwachten we nog iets van dat Kerstkind of is het ingehaald door de Kerstman?’

Bram Rebergen

Bram Rebergen is sinds 2015 algemeen directeur van Youth for Christ. Hij heeft als spreker inmiddels veel ervaring opgebouwd. Zijn hart gaat uit naar de Bijbel en om de boodschap ervan krachtig onder woorden te brengen voor een brede doelgroep. Zijn focus ligt daarbij op oudere generaties. Hij voelt zich geroepen christenen uit de dagen om de blijde boodschap van het Koninkrijk van Jezus Christus te blijven delen in hun omgeving en in het bijzonder met jongeren. Bram weet de Bijbelse boodschap kwetsbaar en scherp neer te zetten en hoopt daarmee dat mensen opnieuw onder de indruk raken van de liefde van God en de genade die elke keer opnieuw wordt aangeboden in en door Zijn Zoon Jezus Christus. Bram is getrouwd en vader van 3 kinderen en twee kleinkinderen.

Emma Julia & band

Emma Julia (24) is een jonge talentvolle zangeres, een creatieveling die houdt van Jezus. Ze maakt muziek over haar gedachtes & gebeden, en houdt ervan om God te aanbidden en een veilige omgeving te creëren waarin andere mensen God ook kunnen ontmoeten. Op jonge leeftijd begon ze met meezingen in de kerk, en zo rolde ze vanzelf door naar het leiden van de aanbidding. Toen ze muziek studeerde een aantal jaren terug, realiseerde ze zich tijdens een opdracht ineens dat ze vrijwel nooit liedjes schreef zonder dat God daar op de een of andere manier in voorkwam. Toen maakte ze een keuze: ‘Jezus is zo’n essentieel onderdeel van mijn leven, ik wil dat Hij ook een essentieel onderdeel is van mijn muziek’. Sindsdien heeft ze het voorrecht gehad om te groeien in het leiden van aanbidding en in het schrijven van nieuwe nummers. ‘Ik zie uit om te zien en te gaan waarheen Hij me ook zal leiden.’ Tijdens de Welkom Dienst zal de band naast Emma Julia bestaan uit Joël Vooys, Tim Hennekes en Raoul van den Bergh.

Deze Welkom Dienst zal staan in het teken van de adventstijd. We kijken er naar uit om samen met jullie toe te leven naar kerst. Neem gerust mensen mee die normaal niet (meer) in de kerk komen! Er is kinderdienst voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

11-12-2022, aanvang 10.00 uur De Flambou
Ouderling van dienst: Thelena Hiemstra