Agenda

Welkomdienst – Spreekster Esther Vorsterman van Oijen en muziek van Myrthe Ebbers & band

13 februari, 2022 om 10.00 uur

Laden Agenda items

13-2-2022, aanvang 10.00 uur De Flambou
Ouderling van dienst: Klaas van Houten
Collecte: 50% diaconie en 50% Onkosten Welkom Dienst
Oppasdienst: Erwin Postma, Tessa Bouma en Emma Kooistra
Joy4Kids:
Groep 1 t/m 5: Simone, Wietske en Willie
Groep 6 t/m 8: Geen Joy4Kids
Koster: Peter Overwijk

Download Liturgie

 

We mogen uit kijken naar de eerste Welkom Dienst van 2022! We hopen jullie vanaf 09.30 uur te verwelkomen met koffie, thee en ranja! De dienst begint om 10.00 uur. Spreekster is Esther Vorsterman – van Oijen en de muziek wordt verzorgd door Myrthe Ebbers & band.

Thema: ‘rijker dan je denkt’

Wij mensen wonen op een goudmijn maar leven toch nog vaak in armoede en beseffen niet hoe rijk we zijn. Esther Vorsterman – van Oijen spreekt over het thema ‘rijker dan je denkt’.

Esther Vorsterman – van Oijen
Esther Vorsterman – van Oijen is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles familie. Samen zijn ze gezegend met 3 prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland. Esther heeft van haar passie voor Jezus haar werk gemaakt. Na jarenlang actief te zijn geweest binnen gemeenten op gebied van vrouwenwerk, leiderschap en jongerenwerk is ze nu voornamelijk actief buiten de gemeente met toerusten, spreken en inspireren. Misschien ken je haar van Family 7 of van Groot Nieuws Radio. In februari 2019 sprak ze ook al eens in een Welkom Dienst. Esther wil haar verhaal graag met ons delen en ons meer vertellen over God om zo harten in beweging te brengen waardoor wij in ons eigen leven en omgeving het verschil mogen maken.

Myrthe Ebbers & band

Myrthe Ebbers is 35 jaar, getrouwd, moeder van Norah (net 1 jaar) en ze woont in Veenendaal. Myrthe is zangeres bij o.a. Gospel Boulevard, Lucas Kramer en ze is regelmatig te zien bij Nederland Zingt met haar eigen vocal group. Daarnaast is ze muziekdocent, vocal coach & dirigent. Muziek zit verweven door heel haar leven, ze wordt heel blij van samen muziek maken, en iets van het talent dat ze van God heeft gekregen doorgeven aan anderen. De band van Myrthe zal in de Welkom Dienst verder bestaan uit Arend Jansen (gitaar) en Denise Brand (piano).

Welkom Diensten zijn laagdrempelige en inspirerende themadiensten voor alle generaties, met bijzondere sprekers en live muziek. Het zijn diensten die ook bedoeld zijn om mensen mee te nemen die misschien anders niet in onze kerk komen! Je hoeft je niet aan te melden en we hopen jullie allemaal weer eens te ontmoeten in deze inspirerende dienst. Er is een Joy4Kids voor groep 1 t/m 5 en oppas voor kids tot 4 jaar. Meer info vind je op www.welkomdiensten.nl.

Deel agenda item:

Gegevens

Datum:
13 februari, 2022
Tijd:
10.00
Agenda Categorie:

Locatie

De Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Nederland 9231 CM Nederland
Back To Top