Actueel

Joy4Kids special met het thema: “Jozef droomt”

Geplaatst op

Het verhaal ging over Jakob die maar liefst 12 zonen kreeg. En over ėėn van die zonen ging vandaag het verhaal. Die zoon heet Jozef, Jozef was de lievelingszoon van zijn vader. Jakob hield zoveel van zijn zoon, dat hij zelfs een prachtige jas met allerlei kleuren kreeg! En als zijn broers iets verkeerd deden, vertelde Jozef dat altijd aan zijn vader door. Nou, hoe zou jij je voelen als je 1 van de broers was? Wij zouden vast allemaal erg jaloers zijn. En jaloers, dat waren de broers van Jozef ook. Helemaal toen Jozef op een ochtend vertelde over zijn droom.

Jozef zei: ik heb een droom gehad. Ik zag de zon en de maan en daartussen zag ik precies 11 sterren. Net zoals ik 11 broers heb. En allemaal maakte ze een diepe buiging voor mij….. Nou toen hadden de broers helemaal een hekel aan hem.

We hebben samen geluisterd naar het verhaal van Jozef, geknutseld en bij de bovenbouw zelfs een proefje gedaan. Ook hebben we slingers gemaakt voor de startzondag. Zo zijn wij als kinderen van de joy4kids door de slingers verbonden met elkaar en met de gemeente.

De volgende joy4kids special is zondag 9 oktober. Zijn jullie er dan ook weer bij?

Back To Top