Actueel

Joy4Kids – Thema: Kies voor het leven

Geplaatst op

Zondag 16 juli 2023 was het alweer de laatste keer Joy4Kids Special voor de zomervakantie, maar liefst 21 kinderen van zowel de onderbouw en bovenbouw kwamen dit
keer bij elkaar. We hebben het gehad over het vierde en laatste deel van het Bijbelboek Deuteronomium 30:11-20 Kies voor het leven. In dit gedeelte vertelt Mozes dat het belangrijk is voor de Israëlieten om God regels en wetten te blijven volgen, ook als ze straks in Kanaän zijn. Als ze dat doen, zal het goed met ze gaan. Ze kiezen dan voor het goede en voor het leven.

Ook hebben we € 300 bij elkaar gespaard voor Compassion, hier kunnen een aantal dieren voor gekocht worden maar ook Bijbels, hartstikke mooi!

Toen werd het tijd voor een spellencircuit, de kinderen werden ingedeeld in groepjes. Estafette, drinken/cake versieren, parachute spel en de Bijbel basics Quiz stonden op het programma, een groot succes! Tot slot hebben alle kinderen een zomers doeboek gekregen met Bijbelverhalen, weetjes, proefjes en doe-opdrachten.

We wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer op zondag 3 september 2023 tijdens de Joy4Kids Special.

Back To Top