Actueel

Nieuwe ouderenpastor Bianca Prins-Beijleveld

Geplaatst op

In het Kruispunt van 28 mei 2021 schreef pastor Ytje Hinke Attema afscheidswoorden aan u vanwege haar vertrek. Ze schreef: “Mensen komen en mensen gaan”. Het doet mij denken aan het al eeuwig durende ritme van de schepping; het licht van de dag en het duister van de nacht. Het ritme dat ook doorklinkt in mensenlevens. Ik mag als nieuwe ouderenpastor de komende tijd een stukje met u en uw gemeente meegaan in dit ritme.

Ik stel mij hier alvast kort voor: Mijn naam is Bianca Prins-Beijleveld en ik ben 46 jaar. Ik woon in Sneek samen met mijn echtgenoot Richard en onze drie kinderen van 14, 16 en 18 jaar. Alhoewel de oudste dit ‘parttime’ doet, want zij woont en studeert in Nijmegen. Ik heb de vierjarige HBO-opleiding theologie bij de Hogeschool Windesheim in Zwolle doorlopen. Ik kijk ernaar uit om in de periode die voor ons ligt met u kennis te maken.

Met een hartelijke groet,

Bianca

Onze nieuwe seniorenpastor Bianca Prins-Beijleveld zal in de dienst van zondag 26 september a.s., waarin ook het afscheid en de bevestiging van ambtsdragers plaats vindt, in de bediening worden gesteld.

Back To Top